PizzerIA

Bestel nu: 06 47 310 355

Het restaurant met de beste italiaanse specialiteiten!

Pizzer-IA is een initiatief dat is opgezet ter ondersteuning van het thema van Pandora 2011. Mocht het dus nog niet duidelijk zijn, er kan helaas niet besteld worden via deze website.

Over ons

De Pandora-organisatie bestaat dit jaar uit:

  • Jorne Kandziora – Voorzitter
  • Lennard Klein – Penningmeester
  • Herwin Weststrate – Secretaris
  • Jeroen Thunnissen – Algemeen lid
  • Bas Niesink – Algemeen lid
  • Jeroen Nederhoff – Algemeen lid
  • Laurens van Eekelen – Algemeen lid
  • Rogier van Eeten – Algemeen lid

Wat is Pandora?

Pandora is een vijf nachten durend puzzelspel op de campus van de Universiteit Twente door en voor Inter-Actief leden. Door in teamverband puzzels op te lossen en deelnemers van concurrerende teams uit te schakelen kun je punten verdienen. Elke avond is er een bijeenkomst op de campus waar je informatie krijgt waarmee je je speurtocht kunt voortzetten. 

Deelnemers aan Pandora krijgen van de organisatie een wapen ter beschikking gesteld, dat gebruikt kan worden om met andere deelnemers af te rekenen. Bovendien moeten deelnemers puzzels oplossen met behulp van aanwijzingen die op de campus verborgen zijn.

Pandora 2011 zal plaatsvinden van 25 t/m 29 april 2011. De eerste bijeenkomst (waarna Pandora van start zal gaan) vindt plaats op maandagavond. De locatie en tijdstip zal tijdig kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. Deelname is gratis.

Doe mee!

Meedoen aan Pandora betekent een week vol spanning, mysterie, paranoia en actie! En ook full-time, want je bent nooit veilig. Of je nu college hebt, in de Coop loopt of lekker in bed ligt, een gevaar zit in een klein hoekje (en een verraderlijke huisgenoot vaak ook!) Meedoen aan Pandora is een onvergetelijke ervaring, dus schrijf je nu in!

Contact

De organisatie is per e-mail te bereiken op pandora@inter-actief.net. Tijdens Pandora zal de organisatie tevens beschikbaar zijn op IRC in kanaal #pandora op IRCnet en verder ook per mobiele telefoon.

Meer informatie?

Reglement